Infra

Verkavelingen

Door de recent opgebouwde expertise in openbare projecten kan ons Infrateam de volledige aanleg van uw verkaveling verzorgen. Dank zij onze beperkte structuur kunnen wij flexibel inspelen om uw project te realiseren volgens uw wensen , en dit met respect voor mens en omgeving:

  • Lippens Infra vliegt er graag in met de aanleg van de hoofdriolering (tot 5 m diepte en dia 1200 mm) incl. de huisaansluitingen.
  • Natuurlijk geen weg, zonder sterke fundering. ook hier hebben we reeds lang de nodig expertise opgebouwd om deze aan te leggen in zowel waterdoorlatende , gebonden en ongebonden funderingstoepassingen.
  • Na de fundering , de finishing Touch : de verharding. Dit kan zowel in (al of niet uitgewassen) beton, kleinschalige bestratingsmaterialen als asfalt.

Omgevingsaanleg

Onze toewijding aan kwaliteit en deskundigheid maakt ons de ideale keuze voor al uw projecten op het gebied van omgevingsontwikkeling. Als gespecialiseerd bedrijf uit Zulte streven we ernaar om met ons ervaren team en moderne uitrusting aan al uw verwachtingen te voldoen.

Onze omgevingsaanlegdiensten omvatten een breed scala aan expertise, met inbegrip van de nodige groenvoorzieningen, het aanleggen van rioleringssystemen, het creëren van esthetische en functionele bestratingen, en het construeren van duurzame betonverhardingen. Of het nu gaat om residentiële, commerciële of openbare projecten, wij hebben de knowhow en de middelen om uw visie te realiseren.

Lippens Infra

Waar maken wij het verschil?

  • Actief meedenken met uw plannen, dit zowel in voorbereiding, als in uitvoering.
  • Timing
  • Kwaliteit
Contact

Voor vragen, contacteer ons vrijblijvend!