Grondwerken

Grondverzet

Wij begrijpen dat elk grondverzetproject uniek is, en daarom passen wij onze aanpak aan op basis van uw specifieke eisen en doelstellingen, net daarom is onze leuze nog steeds: “Wij verzetten graag bergen voor u”.

Of u nu werkt aan een residentieel bouwproject, een commerciële ontwikkeling of een infrastructuurproject, overal is grondverzet nodig. Lippens Infra biedt, samen met een officiële bodemorganisatie, volgende betrouwbare diensten die voldoen aan de hoogste normen qua kwaliteit en veiligheid:

  • Bouwrijp maken van terreinen, incl rooien van de aanwezige beplanting.
  • Selectief ontgraven van bouwputten, incl beschoeiing , bemaling tot het afkraken van de palen
  • In situ grondstabilisatie met verschillende mengsels volgens de soort grond.
  • Natuurtechnische en landschapsgrondwerken, incl alle nodige aanplantingen.

Bikeparken

Recent hebben we onze grondverzet activiteiten uitgebreid met de aanleg van duurzame bikeparken, en dit in gans Vlaanderen volgens het principe Design and build. Zo creëren we steeds een piece Unique, rekening houdende met de aanwezige fauna en oppervlakte van het terrein volgens de wensen van de klant.

Deze bikeparken zijn zodanig ontworpen dat ze de nodige uitdagingen (blijven) bieden aan alle type bikers. Denk aan mountainbiken, trailbiken en BMX-obstakels. Dit zowel voor de beginnende, als gevorderde biker. Om het uitdagend te maken voorzien we de nodige technische obstakels die vervaardigd zijn uit duurzame materialen, zoals Jumps, drops, North shores, brede en dunne skinny’s, bunny hops en rock gardens, op en neerwaartse trappen, kombochten (kan in grond, als in hout). Tot slot kunnen wij ook de volledige groenaanleg en waterhuishoudingstudie op ons nemen.

Laat ons uw project leiden met vakmanschap, innovatie en een focus op duurzaamheid. Ontdek de mogelijkheden van samenwerking met Lippens Infra om een uniek bikepark te realiseren dat niet alleen voldoet aan de technische eisen, maar ook een onvergetelijke ervaring biedt voor fietsers van alle niveaus. Neem vandaag nog contact met ons op en laat ons samen bouwen aan de toekomst van fietsplezier.

Waar maken wij het verschil?

  • Actief meedenken met uw plannen, dit zowel in voorbereiding, als in uitvoering.
  • Timing
  • Kwaliteit
Contact

Voor vragen, contacteer ons vrijblijvend!